Hvor smart er egentlig en smartby?

Dette er ett av mange spørsmål vi belyser Smartbybloggen. Sammen med en god del andre interessante perspektiver for kommuner som står overfor store digitaliseringsprosjekter. Kommuneadministrasjon så vel som politisk ledelse, næringsliv akademia og innbyggere har alle behov for å forstå verdi og se konkrete brukerfordeler av kommunens satsing på IoT og smarte tjenester.   

 

Verdien av smartby

Smartbybloggen får du konkrete tips og veiledninger til hvordan du skal nærme deg arbeidet med å gjøre nettopp din kommune smart. Ikke minst legger vi vekt på hvorfor man skal satse på smartby, altså hva satsingen gi av verdi for alle kommunens interessenter. 

 

Vi bygger på erfaring

Vi som skriver artikler her har jobbet med dette feltet i en årrekke, og vår erfaring er at det er store kunnskapshull å tette og behov for å klargjøre begreper og sammenhenger. I moderne ånd deler vi våre erfaringer og håper ydmykt at kunnskapen kommer til nytte uansett hvilken tilnærming du har til feltet. 

 

Brukerhistorier

På bloggen vi vil også presentere brukerhistorier fra kommuner som allerede er i gang med smartby-tjenester. Deres vurderinger rundt teknologivalg, pilotprosjekter, økonomi og brukervurderinger vil ha høy verdi for andre i samme situasjon. 

 Fyll ut skjemaet på denne siden, så får du beskjed på e-post når vi publiserer nytt stoff. 

Velkommen som abonnent på Smartbybloggen!